Kære medlemmer af Dansk Pelargonie Selskab. (DPS)

 

Den 25. maj 2018 trådte en ny persondatalov i kraft i EU. Den nye persondataforordning vil også gælde de frivillige foreninger, og dermed også vores forening.

I den forbindelse har vi opdateret vores privatlivspolitik og vores strategi for indsamling og behandling af personlige data kan ses nedenfor eller på foreningens hjemmeside.

 

Venlig hilsen

Niels Ejner Carlsen ( sekretær i DPS )

 

Privatlivspolitik for Dansk Pelargonie Selskab.

 

DPS er som dataansvarlig forpligtet til at beskytte dine personoplysninger, når du som medlem eller gæst gør brug af DPS, og de services, der tilbydes. Vi tilstræber, at du føler dig tryg ved Dansk Pelargonie Selskabs behandling af dine personoplysninger. DPS behandler personoplysninger om dig i henhold til denne persondatapolitik og gældende lovgivning.

 

  1. Hvornår indsamler og anvender DPS dine personoplysninger?

DPS indsamler oplysninger om dig i følgende tilfælde:

Når du indmelder dig som medlem i DPS. Her indsamler vi oplysning om dit navn, adresse, tlf og mailadresse. Dine personlige oplysninger behandles og gemmes kun, såfremt du frivilligt har oplyst dem.

 

2.  Hvornår videregiver DPS dine oplysninger?

DPS videregiver kun dine oplysninger ( medlemsnummer, navn og adresse) 1 gang årlig i Pelargonie Nyt, samt ved udsendelse af medlemsbladet. Ud over dette kan vi bruge det ved tilmeldinger til arrangementer.

Du kan altid bede om at du ikke nævnes her.

 

3. Hvordan beskytter Dansk Pelargonie Selskab dine personoplysninger?

DPS har tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at dine oplysninger ikke hændeligt eller ulovligt bliver slettet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. I praksis er det ikke muligt at etablere 100% sikkerhed, og DPS kan derfor ikke garantere, at oplysningerne er fuldstændig beskyttet mod nogen, som forsætligt forsøger at omgå DPS sikkerhedsforanstaltninger for at få adgang til oplysningerne.

Du afgiver derfor dine personlige oplysninger på eget ansvar.

 

4. Hvilke rettigheder har du?

Hvis du ønsker adgang til dine personlige oplysninger, som DPS råder over, kan du rette henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  eller til foreningens sekretær på mobil 6174 0093.

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger DPS råder over. Hvis det viser sig, at disse oplysninger er urigtige eller vildledende, har du ret til at anmode DPS om at rette, blokere eller slette disse oplysninger. Derudover kan du til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for yderligere behandling. I denne forbindelse gøres opmærksom på, at dit medlemskab af Dansk Pelargonie Selskab er betinget af, at du afgiver og opdaterer de påkrævede oplysninger, der er nødvendige for at registrere dig som medlem samt administrere dit medlemskab. Du kan anmode om at oplysninger om dig, som er personoplysninger, slettes.

 

5. Hvor længe opbevarer DPS dine personoplysninger - løbende sletnings forpligtelse?

Hos DPS gemmes dine personoplysninger, så længe du er medlem af foreningen.

Melder du dig ud af DPS slettes dine personoplysninger. Vores medlemsliste, som bringes i Pelargonie Nyt, (medlemsnummer, navn og adresse) opdateres én gang årligt. Ønsker du ikke at stå på listen, bedes du meddele dette på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

 

6. Henvendelser og spørgsmål.

Du skal være meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål vedrørende ovennævnte på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

 

Bestyrelsen i Dansk Pelargonie Selskab

kasserer Niels Ejner Carlsen